Кільчицька порадила Тимошенко здати косу в хімчистку

П'ятниця, 25 квітня 2008, 19:29

Заступник глави КМДА Ірена Кильчицька обвинуватила діючий уряд країни в тому, що замість обіцяного м'яса з Держрезерву, Кабмін "підклав киянам свиню".

Про це в п'ятницю повідомляє Обком.

"На заклик Київського міського голови Леоніда Черновецького до Кабінету міністрів використовувати ресурси Держрезерву для забезпечення киян м'ясом і іншими продуктами харчування за доступними цінами, отримано цинічну по своїй суті відповідь. Сьогодні на ринки столиці надійшло менше 4 т м'яса з Держрезерву. Мізер для Києва!" – заявила вона.

Кільчицька підкреслила, що "цією кількістю можна забезпечити менше 0,2% з 3 млн. зареєстрованих киян".

"Це просто знущання над мешканцями столиці – чи то передвиборна "кістка", кинута киянам, чи то свиня, якуТурчинов їм підклав!" - заявила Кильчицька.

"І найцинічніше – це те, що сьогодні ж перший віце-прем'єр Турчинов має нахабність заявляти, що київська влада, нібито, перешкоджає реалізації дешевих продуктів харчування і при цьому демонструє якусь підробку", - заявила Кильчицька.

"Турчинов, як завжди, безсоромно бреше, приймаючи киян за дурнів – так, як він звик це робити зі своєю соратницею Тимошенко. Я навіть не буду подавати на нього до суду", - підкреслила вона.

"Турчинов для мене – людина без честі і гідності. З такими людьми я не спілкуюся ні на роботі, ні в побуті, ні в суді. А ляльководше Турчинова потрібно хоч іноді здавати косу в хімчистку, щоб придумувати щось більш поправдоподібне", - заявила Кільчицька.

Крім того, заступник голови КМДА підкреслила, що "після того стрибка інфляції, який допустив уряд Тимошенко, і стрімкого зростання цін, Турчинов обіцяв м'ясо по 18 гривень за кілограм".

"Тому я вимагаю, щоб це м'ясо і по цій же ціні було надано в необхідній для Києва кількості – усі ринки і магазини Києва готові його продавати. У тому числі, до речі, і столичні соціальні ярмарки, і мережа соціальних магазинів, яких у столиці існує понад 100 і в які реалізується продукція для соціально-уразливих категорій киян", - заявила Кільчицька.

"Якщо Кабмін буде і далі поводитися подібним чином стосовно киян і до всіх українців, то люди можуть просто вийти на вулиці і звільнити уряд, який не справляється зі своїми обов'язками" - резюмувала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
17:48
Tesla скоротить 400 співробітників на своєму єдиному європейському заводі
17:30
Посол пояснила, як Сенат США голосуватиме за нову допомогу Україні
17:26
Рада підтримала законопроєкт, який пропонує не розділяти хлопців і дівчат на предметі "Захист України"
17:11
Латвія поступово відмовиться від російської у школах як другої іноземної
17:08
Україна та НАТО обговорили деталі створення спільного центру в Бидгощі
17:02
Брак грошей, людей і розуміння, що "відбудова – це не розкіш": головні інсайди заходу "Відбудова України"
17:01
Посол Німеччини під час поїздки у Миколаїв відвідав навчання українських саперів
16:59
Суд визнав нелегітимною раду з підтримки кінематографії бізнес-партнера Єрмака
16:57
За добу українці інвестували в облігації у "Дії" понад 30 млн грн – Федоров
16:29
фото"Porsche на тестя": у заступника начальника поліції знайшли 14 млн незаконних активів
Усі новини...