Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк вірить, що серед інвесторів немає авантюристів

П'ятниця, 25 квітня 2008, 21:24

Усунута урядом від виконання повноважень голови Фонду держмайна Валентина Семенюк впевнена, що ніхто з інвесторів не піде на "авантюру" з придбанням Одеського припортового заводу.

В ефірі каналу НТН у п’ятницю вона зазначила, що інвестори розуміють, що придбання заводу потім доведеться довго оспорювати в судах, повідомляє УНІАН.

Семенюк додала, що печатка ФДМУ, електронний реєстр приватизованих підприємств і архів знаходяться у неї.

Вона також зазначила, що за останній тиждень падіння індексів Фондового ринку (ПФТС) становоило 11%, хоча донині вони коливалися в межах 2-3%. За її словами, це є наслідком кризи навколо Фонду держмайна, "який хоче взяти під свій контроль Тимошенко, і цей чинник ще вплине на зростання інфляції".

Відповідаючи на питання, чи не побоюється вона створення ситуації двовладдя у ФДМУ, Семенюк-Самсоненко заявила: "Подібна технологія вже була випробувана в 2001 році, коли в Українському домі створювали другу Верховну Раду. Сьогодні організатори і сценаристи створення ФДМ у Кабміні - ті ж самі люди, тільки виконавці інші".

Вона також сказала, що розпорядження про блокування валютних і гривневих рахунків Фонду держмайна і доручення відкрити їх на ім`я Андрія Портнова віддані і підписані прем`єром, а не самим Портновим, що є порушенням закону. "Це схема рейдерського захоплення на вищому державному рівні", - наголосила Семенюк.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування