Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мінтранс поскаржився на рейдерів з "Южного" силовикам

Субота, 26 квітня 2008, 17:31

Мінтрансзв'язку звернулося до правоохоронних органів з проханням дати належну правову оцінку силовому захопленню порту "Южний" та здійснити необхідні заходи щодо відновлення належної керованості порту.

Як зазначає прес-служба відомства, в діях Володимира Васильєва та осіб, які здійснювали захват державного підприємства, вбачаються ознаки злочинів, передбачених Кримінальним кодексом.

Міністерство наголошує, що вважає єдиним легітимним керівником МТП "Южний" Юрія Крука. Трудовий колектив порту у особі профспілкового комітету також підтримує Крука.

"На даний час незаконно вилучаються та знищуються службові документи порту, пошкоджується державне майно. Дії невстановлених осіб мають ознаки рейдерства", - зазначає прес-служба.

"Залякування, застосування фізичної сили до працівників, руйнування огороджувальних споруд, адміністративних будівель порту та інші протиправні дії вищезазначених осіб призвели до грубого порушення громадського порядку і, як наслідок, до суттєвого порушення роботи державного підприємства в цілому", - стверджується в повідомленні.

Прес-служба повідомляє, що у п’ятницю близько 9 години ранку на територію "Южного" "силоміць, подолавши опір охорони на посту центральної прохідної, під керівництвом громадянина Васильєва Володимира Євгенійовича та, нібито, за участю співробітників Державної виконавчої служби, проникла озброєна група невідомих у кількості близько 300 осіб".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...