Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зубков поговорить про власність і сходить до могили

Понеділок, 28 квітня 2008, 11:34

Прем'єр-міністр РФ Віктор Зубков прибув з робочим візитом до Києва, де він візьме участь у засіданні Комітету з питань економічного співробітництва російсько-української Міждержавної комісії.

Учасники засідання планують обговорити питання співробітництва в торгово-економічній, паливно-енергетичній сферах, в сфері атомної енергетики, ядерних матеріалів, а також в сфері промислової політики, авіації, космосу, транспорту. Як очікується, сторони торкнуться також і "питання власності", відзначається в порядку денному засідання.

Однак до цього, як повідомили журналістам у прес-службі російського уряду, у Зубкова відбудеться розмова з прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко. У ході зустрічі планується обговорити "найбільш гострі й актуальні питання двостороннього співробітництва".

За підсумками засідання комітету буде підписано ряд спільних документів.

Як очікується, Тимошенко й Зубков зроблять також заяву для преси й розкажуть "про найбільш значимі підсумки російсько-українських переговорів".

Робочий візит російського прем'єра завершиться церемонією покладання квітів до могили Невідомого солдата біля підніжжя Пам'ятника Вічної слави.

Увечері в понеділок по закінченні візиту в Україну Зубков прибуде з візитом у Королівство Нідерланди.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...