Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ФДМ опублікував оголошення про продаж ОПЗ. Фальшиве?

Середа, 30 квітня 2008, 13:34

Фонд держмайна припиняє приймати заявки на конкурс із продажу 99,52% акцій Одеського припортового заводу 12 травня, а сам конкурс відбудеться 20 травня цього року.

Таке інформаційне повідомлення про поновлення конкурсу з продажу ОПЗ Фонд держмайна опублікував у середу в газеті "Відомості приватизації".

Відповідно до публікації, останній день подачі заяв потенційних покупців в Антимонопольний комітет - 5 травня.

Конкурс буде проведений у Великому залі Кабінету міністрів, йдеться в оголошенні.

ФДМ аргументує поновлення конкурсу визначенням Окружного адміністративного суду Києва від 24 квітня про зупинку дії указу президента від 15 квітня, яким були затверджені умови конкурсу, і наказу Фонду від 21 квітня про скасування конкурсу на виконання указу президента.

У той же час відсторонена урядом від посади глави ФДМ Валентина Семненюк-Самсоненко заявила, що газета "Відомості приватизації" від 26 квітня, доставлена передплатникам у середу, 30 квітня, з повідомленням про поновлення конкурсу є підробкою.

"Цей випуск газети - підробка, останній випуск вийшов 23 квітня", - повідомила вона агентству "Інтерфакс-Україна".

Семенюк додала, що відповідно до існуючої процедури, в один тиждень не може здійснюватися вихід відразу двох тиражів газети. (Традиційно "Відомості приватизації" виходять по середах).

"Тим більш цинічно виглядає вихід цієї газети перед святами, коли її ніхто не побачить і не прочитає. Це ще раз підтверджує мою заяву, зроблена раніше, що конкурс по ОПЗ уряд планує провести виключно для своїх", - підкреслила екс-глава ФДМ.

За її словами, в Україні, на жаль, поширені такі явища, як фальсифікація документів. "Цим питанням уже займаються компетентні органи, про результати перевірки буде повідомлено додатково", - відзначила Семенюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування