У Кличка послали Федура на підвищення кваліфікації

Середа, 30 квітня 2008, 18:41

Блок Віталія Кличка звинувачує адвоката мера Києва Леоніда Черновецького Андрія Федура в озвученні завідомо неправдивої інформації щодо рішення Київського апеляційного суду.

Так прес-служба блоку прокоментувала заяву Федура про те, що Київський апеляційний адміністративний суд нібито залишив без задоволення апеляційну скаргу на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва за позовом Кличка.

У повідомленні відзначається, що 23 квітня Окружний адміністративний суд м. Києва задовольнив позовні вимоги Кличка щодо неправомірних дій Черновецького у частині порушення порядку ведення агітації під час виборчої кампанії на посаду Київського міського голови.

25 квітня Апеляційний суд залишив в силі рішення Окружного адміністративного суду про визнання протиправними дій Черновецького щодо проведення ним агітації в приміщенні Київської міськдержадміністрації, зазначає прес-служба.

"З огляду на це, Блок Кличка пропонує юристам Черновецького не озвучувати завідомо неправдиву інформацію щодо судових рішень і не вводити в оману киян. Варто нагадати, що суд установив факт фінансування агітаційного заходу не з виборчого фонду Черновецького", - йдеться в повідомленні.

"Юристам Черновецького варто піти на курси підвищення кваліфікації", - прокоментували в Блоці заяву Федура.

Окремо Блок Кличка заявляє Федуру, що не має жодного бажання знімати Черновецького з реєстрації.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування