Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук не думає, що СДПУ(о) може виключити квиток №1

Середа, 9 квітня 2008, 10:58

Член СДПУ(о) Леонід Кравчук заявляє про незмінність своєї позиції щодо необхідності вирішення питання вступу України до НАТО на всеукраїнському референдумі.

"Я давно повторюю одну й ту саму фразу, просто мене погано слухають: Україна питання НАТО має вирішувати на референдумі: бути їй у НАТО чи ні", - сказав він в інтерв'ю газеті "День".

"Я знаю, що давно говорять про те, що Кравчук, мовляв, міняє свою точку зору. Я міняю нюанс точки зору! Тільки нюанс. Залежно від ситуації, залежно від політичної доцільності", - додав Кравчук.

Він зауважив, що "треба визнати, що сьогодні Росія відносно України виявляє агресивність".

"Ви чуєте, що сьогодні говорить російська інтелігенція, причому досить високого рангу, той же Солженіцин. Що каже Лужков, російські політологи і політики?" - запитав член СДПУ(о).

"Говорять, що Крим ми у вас заберемо, що націлимо ракети, що Севастополь - російська земля. Нюанс помінявся, життя помінялося! Ми постійно знаходимося під російським пресом. Потрібно це розуміти! І треба думати про завтрашній день", - переконаний Кравчук.

"Я повторюю, моя позиція стала: НАТО - після референдуму. І це знали у СДПУ(о). І навіть часто говорили на з'їзді, що у Леоніда Макаровича своя позиція. І з цією позицією рахувалися", - зазначив член СДПУ(о).

"І я не думаю, що сьогодні в когось може виникнути божевільна думка - виключити з партії Кравчука, який володіє квитком №1", - додав він.

Як відомо, у вівторок СДПУ(о) оприлюднила заяву про те, що позиція Кравчука відносно вступу України до НАТО є його особистою думкою і не співпадає з позицією партії, про що йому варто подумати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування