У Луганську впала карусель, 2 людини загинули

Субота, 10 травня 2008, 12:08

У парку "Дружба" в Луганську в результаті поломки дитячого атракціону в п'ятницю ввечері загинуло 2 чоловік, мінімум 8 - травмовано.

Про це "Інтерфакс-Україна" повідомили в прес-службі МНС у Луганській області.

Як передає "5 канал", карусель типу центрифуга під час роботи різко піднялася нагору й упала. Карусель була майже повністю заповнена людьми.

В результаті удару загинули чоловік і жінка. Травмовані 8 чоловік з ушкодженнями різного ступеня важкості госпіталізовані.

Як повідомили в прес-службі управління МНС у Луганській області, загиблі виявилися луганчанами, хлопець 1985 р.р. і дівчина 1991 р.р.

З восьми потерпілих, серед яких одна дитина, жінка 1978 р.р. знаходиться в обласній лікарні у важкому стані. Інші також госпіталізовані. Всі потерпілі - жителі Луганська.

Представники парку підозрюють диверсію, заявляючи, що нібито були перерізані шланги, які запускають у дію гідравлічну систему каруселі. Міська влада заперечують такі підозри. Мер Луганська Сергій Кравченко сказав, що луна-парк працював без дозволу і відповідних документів.

Разом з тим, у тервідділі Держгірпромнагляду в Луганській області стверджують, що атракціони перед експлуатацією пройшли всі необхідні перевірки.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування