Тимошенко остаточно позбулася клону

Субота, 10 травня 2008, 14:31

Апеляційний суд Києва зобов'язав Київський тервиборчком внести у виборчий бюлетень першу назву блоку-двійника БЮТ - "Київський прорив".

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" адвокат БЮТ Володимир Пилипенко в суботу.

За його словами, у суботу Київський апеляційний суд визнав протиправною постанову тервиборчкому, відповідно до якої назва блоку "Київський прорив" була змінена на "Блок Тимошенко - Київський прорив".

Суд також зобов'язав тервиборчком внести у виборчий бюлетень першу назву цього блоку - "Київський прорив".

Пилипенко підкреслив, що дане рішення апеляційного суду, яке є остаточним, "юридично підтвердило причетність тервиборчкому до спроби зриву голосування 25 травня".

"Якщо тервиборчком і далі буде діяти не в рамках закону, а виконувати брудні замовлення київської влади, то дане судове рішення надалі ляже в основу карного вироку для деяких членів тервиборчкому", - підкреслив адвокат.

При цьому він також заявив, що БЮТ закликає тервиборчком негайно виконати рішення суду і забезпечити виготовлення бюлетенів.

За словами Пилипенка, тервиборчком має намір передати матеріали по виготовленню виборчих бюлетенів до друку ввечері в понеділок.

Як повідомлялося, раніше Пилипенко повідомляв про прийняття у вівторок, 6 травня, аналогічного рішення Окружним адміністративним судом Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування