У Севастополі чекають провокацій від націоналістів

Неділя, 11 травня 2008, 11:42

Міськрада Севастополя має дані, що активісти УНА-УНСО спробують у неділю під час святкування 225-річчя Чорноморського флоту зірвати церемонію покладання вінків до меморіалу захисникам міста.

Про це повідомив РИА "Новости" представник міськради, передає Ліга.

"Ми маємо у своєму розпорядженні дані, що в Севастополь має намір прибути близько 70 активістів УНА-УНСО, які спробують зірвати церемонію покладання вінків до меморіалу захисникам Севастополя", - сказав представник міськради.

На його думку, дії активістів УНА-УНСО спрямовані на дестабілізацію суспільно-політичної обстановки під час святкування ювілею флоту і є провокацією.

Разом з тим, у суботу в аеропорті "Сімферополь" представники Української народної партії й Конгресу Українських Націоналістів висловили протест проти приїзду в Крим мера Москви Юрія Лужкова й депутата Держдуми РФ Костянтина Затуліна.

Націоналісти стояли з гаслами "Шовіністам немає місця в Україні!", "Затулін, Лужков, геть із Криму!", "Севастополь, Крим, Україна", "Чорноморський Флот геть із Криму!" і т.п.

Урочистості з нагоди 225-ої річниці ЧФ пройдуть у Севастополі в неділю. У головній бухті Севастополя відбудеться урочистий обхід командуванням парадного строю кораблів і вітання екіпажів. Після цього кораблі пройдуть по головній бухті Севастополя. У заходах будуть задіяні 30 кораблів, десять допоміжних судів, 20 одиниць бойової техніки й підрозділ морської піхоти.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування