Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький повісив вибух біля "Святошино" на Луценка

Неділя, 11 травня 2008, 20:33

Мер Києва Леонід Черновецький вважає причиною трагедії біля метро "Святошин" неспроможність районної влади Святошинської райдержадміністрації та безконтрольність з боку правоохоронних органів.

"Я проситиму президента України звільнити с посади голову Святошинської райдержадміністрації Владимира Мазепу, аби його методи господарювання не призвели до повторення трагедії", - заявив Черновецький, повідомляє прес-служба КМДА.

"А міністрові внутрішніх справ, замість того, щоб займатися самопіаром і виборами, необхідно звернути увагу на роботу своїх підлеглих", - наголосив мер.

Однією з причин, що привели до трагедії в Святошинському районі, за словами мера Києва, є незаконна видача дозволів на розміщення МАФів, а також відсутність контролю за використанням в них газового обладнання.

Черновецький відзначив, що боротьба київської влади проти незаконно встановлених МАФів буде посилена. І у разі відсутності дозволів або порушень техніки безпеки такі МАФи будуть демонтовані протягом однієї доби.

Мер також повідомив, що постраждалим у результаті вибуху в Святошинському районі буде надана матеріальна допомога з боку київської влади.

Як повідомлялося, у п’ятницю біля метро "Святошин" стався вибух у кіоску з продажу шаурми, внаслідок чого постраждало 17 осіб.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування