Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк не залишає Київ, а Мороз сподівається на Ющенка й Яценюка

Понеділок, 12 травня 2008, 09:33

Соціалістка Валентина Семенюк-Самсоненко на даний час не може залишати Київ, щоб не дати увінчатися успіхом "наїздам" Кабінету міністрів на Фонд державного майна.

Про це на прес-конференції в Сімферополі заявив лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз, пояснюючи, чому Семенюк не змогла разом із ним відвідати Крим, повідомляє "Обком" із посиланням на УНІАН.

Мороз підкреслив, що "не можна допустити, щоб ці наїзди увінчалися, умовно кажучи, локальним успіхом з боку прем'єра Юлії Тимошенко".

"Валентина Петрівна (Семенюк) не може зараз виїжджати з Києва. Рейдерські наїзди з боку Кабінету міністрів на Фонд держмайна вимагають, щоб вона була на місці постійно, тому що йдеться, по суті, про справу державної важливості", - сказав лідер СПУ.

За його висловом, усі домагання Тимошенко до ФДМ перебувають за межами Конституції. "Домагання з боку прем'єр-міністра були за межами Конституції. Розпочато заходи, щоб ця афера (Кабміну) не увінчалася успіхом з боку її ініціаторів", - зазначив лідер соціалістів.

Мороз висловив надію, що Верховна Рада і президент Віктор Ющенко зможуть навести порядок у ситуації, що склалася навколо Фонду держмайна.

"Я думаю, що порядок буде наведений – так чи інакше. Ми сподіваємося на те, що і парламент прийме відповідні кроки і влада – і президент у тому числі – розберуться в сутності того, що відбувається", - сказав він.

На запитання журналістів, які заходи починатиме СПУ і її політичні партнери, якщо опонентам усе ж таки вдасться переломити ситуацію з головою ФДМ, Мороз пожартував: "Ми їх знищимо". "Я перебільшую в даному випадку", - додав він.

Лідер СПУ заявив, що "сьогодні треба бути просто убогою людиною й авантюристом, в інституті влади перебуваючи і очолюючи якийсь інститут, щоб замінити Валентину Семенюк".

Мороз назвав її фахівцем, додавши, що всі операції вона проводить "тільки гласно, тільки під стенограму, аудіозапис, відеозапис".

Лідер українських соціалістів заявив, що ті, хто хоче прибрати Семенюк із посади, переслідують одну мету – розпродати цінні об'єкти, що залишилися, і розрахуватися зі спонсорами.

"Прибрати її сьогодні зрозуміло навіщо: пустити на продаж найцінніші об'єкти, що залишилися в державі (уже мало чого залишилося, треба сказати), розрахуватися зі спонсорами, які займалися виборами попередніми і які будуть готувати вибори наступні", - заявив Мороз.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування