Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк приділить законам Тимошенко окремий день. Бюджету немає

Понеділок, 12 травня 2008, 11:34

Верховна Рада готова розглянути усі запропоновані урядом законопроекти, у разі якщо вони пройшли профільні парламентські комітети.

Про це заявив голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, відкриваючи погоджувальну раду в понеділок.

"Парламент готовий розглядати всі законопроекти, які внесені урядом і які пройшли відповідні комітети", - зазначив спікер.

За його словами, таких законопроектів налічується 79 і в більшості вони складають зміни до існуючих законів.

"Тому на четвер, ми його так умовно назвали днем уряду, пропонується розглянути ці законопроекти", - повідомив Яценюк.

Він також повідомив, що розмовляв із міністром фінансів Віктором Пинзеником з приводу внесення на розгляд ВР змін до державного бюджету.

За словами Яценюка, Пинзеник пояснив, що Кабмін очікує рішення КС щодо конституційності закону про бюджет. Саме це, за його словами, є причиною того, чому законопроект досі не внесений на розгляд парламенту.

На п'ятницю, за словами спікера, запланована година запитань до уряду, а також вирішення питань, що стосуються завершення земельної реформи.

Яценюк висловив думку, що у середу було б доцільно зібрати профільний комітет з питань аграрної політики і земельних відносин "і ще раз пройтися по всіх питаннях земельної реформи, тому що це дуже важливий аспект".

Також спікер запропонував у вівторок зосередитися на ухваленні соціальних законопроектів, а в середу ухвалити ще три закони, що стосуються діяльності України в рамках СОТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування