Партія регіонів взяла ще тиждень на роздуми

Понеділок, 12 травня 2008, 13:18

Партії регіонів потрібен ще "максимум тиждень" для того, щоб напрацювати свої зміни до Конституції.

Про це заявив журналістам член фракції ПР Олександр Єфремов по завершенні погоджувальної ради.

Він нагадав, що в рамках Партії регіонів створено спеціальну робочу групу, яка напрацьовує зміни до Конституції.

"І ці напрацювання сьогодні вже знаходяться на стадії закінчення. Нам треба ще максимум тиждень, щоб отримати цілісний документ. Як тільки цей документ буде готовий, він буде обговорений на фракції", - зазначив Єфремов.

"Залежно від рішення фракції він буде внесений на розгляд Верховної Ради", - додав він.

За словами Єфремова, Партія регіонів пропонує в тексті змін до конституції врахувати всі програмні засади партії, однак вона "буде також дуже серйозно ставитися до усіх пропозицій інших фракцій з даного питання".

Водночас він не зміг прокоментувати висловлювання іншого регіонала Андрія Клюєва щодо готовності ПР внести свій проект на розгляд парламенту вже цього тижня, оскільки не чув цього коментаря.

"Ми повинні насамперед узгодити самі зміни до Конституції, а створювати формально і голосувати за саму комісію – це можна зробити по формі, але, мені здається, було б логічно спочатку обговорити всі питання зі змінами", - сказав Єфремов, не уточнивши, чи голосуватиме ПР за створення комісії.

Єфремов також повідомив, що БЮТ запропонував на четвер внести в порядок денний питання щодо створення конституційної комісії в парламенті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News