Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко пропонує Тимошенко план

Понеділок, 12 травня 2008, 16:12

У понеділок НУНС планує передати БЮТу план першочергових заходів демократичної більшості у Київраді.

Про це повідомив лідер НУНС Юрій Луценко на прес-конференції в понеділок.

За його словами, в разі підтримки плану з боку БЮТ відповідний документ "буде відкритий для підписання іншими демократичними силами".

При цьому він вчергове закликав кандидатів у мери Олександра Турчинова та Віталія Кличка об'єднатися для єдності демократичної команди і нагадав про своє самоусунення з виборів мера з цією ж метою.

"Ні для кого не є секретом, що мені пропонувався формат блоку Кличка – Луценка, де б я не мав великих навантажень і мав би заздалегідь гарантований пристойний результат. Тим не менше, щоб не давати чергової підстави для розпаду демкоаліції, я вибрав найважчий варіант і особисто очолив список НУНС до Київради", - зазначив він

"Водночас я відмовився висувати свою кандидатуру на посаду мера, щоб не брати участі у ганебному параді амбіцій. А з іншого боку аби допомогти двом найпотужнішим кандидатам знайти спільну мову", - додав він.

На запитання київської муніципальної газети Хрещатик, "де він був останні 10 днів, і чи правда, що він був в запої", Луценко сказав, що не вважає за потрібне "відповідати маргінальній газеті, яка використовує маргінальні чутки для власного самозвеличення, відпрацьовуючи вкрадені гроші нинішньої київської команди".

"Я вас можу заспокоїти, я ні разу не відходив зі свого робочого місця на відміну від космічного мера, я не літаю по смітниках у намаганнях підкупити бодай ще кілька чоловік. Я працюю на посаді міністра внутрішніх справ і скоро Черновецький це відчує", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування