Кріль думає, що Тимошенко замахнеться навіть на анексію Марсу

Понеділок, 12 травня 2008, 17:21

Лідер політичної партії "Єдиний Центр" Ігор Кріль вважає, що БЮТ не назбирає до осені 300 голосів для внесення змін до Конституції за власним сценарієм

Як повідомили в прес-службі "Єдиного Центру", про це він сказав, коментуючи заяву першого віце-прем’єр-міністра Олександра Турчинова щодо внесення змін до Конституції за сценарієм БЮТ вже восени.

На думку Кріля, в умовах непрогнозованої соціально-економічної ситуації і неефективної діяльності уряду важко уявити, щоб хтось захотів "пов’язати" себе спільним голосуванням з БЮТ.

"Пропрезидентські сили та демократично налаштована частина українського суспільства цього в жодному разі не допустять, оскільки це становить найбільшу загрозу інститутам державності України", – вважає він, повідомляє УНІАН.

Кріль припускає, що заява Турчинова – "це чергова інформаційна "страшилка", запущена в українське суспільства на літній період".

"БЮТу треба, щоб люди під час сезону відпусток щось обговорювали, тільки б не прорахунки уряду Тимошенко. Тому, щоб уникнути відповідальності за зростання цін, БЮТ піде навіть на встановлення монархії чи анексії Марсу", – переконаний депутат.

"Я сумніваюся, що до осені БЮТ нашкребе 300 необхідних голосів", – додав він.

Кріль наголошує, що замість чвар, взаємних обвинувачень і внесення суперечливого законопроекту щодо конституційних змін партнерам по коаліції необхідно налагоджувати ефективну роботу парламентської більшості та нарешті ухвалити законопроекти, передбачені Коаліційною угодою.

"Слід визначити спільний план ухвалення законопроектів, скликати Раду коаліції для його затвердження, а також узгодити порядок денний Верховної Ради для першочергового голосування", – пропонує Кріль.

Як повідомлялося, в інтерв’ю ЗМІ, перший віце-прем`єр Турчинов заявив, що нова Конституція, запропонована БЮТ, може набрати чинності до кінця цього року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування