Кріль про Луценка: розвал коаліції на замовлення БЮТ

Понеділок, 12 травня 2008, 18:46

Член фракції "НУ-НС", лідер партії "Єдиний центр" Ігор Кріль вважає, що лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко виконує завдання БЮТ щодо розвалу коаліції.

Про це повідомляє УНІАН зі посиланням на прес-службу "Єдиного центру".

Зокрема, Кріль розцінює заяву Луценка проти представників президентської команди як свідчення того, що "він остаточно перестав бути самостійним політиком і є лише інструментом реалізації чужого сценарію по розвалу коаліції та дискредитації президента".

"Насправді за такими заявами лідера "Народної самооборони" стоїть БЮТ, який протягом тривалого часу шукає все нові шляхи для розвалу коаліції. Цього разу – "чужими руками" – в середовищі своїх партнерів із блоку "НУ-НС", - сказав Кріль.

Він зауважив, що вже тривалий час Луценко та його політична сила "Народна самооборона" ситуативно підігравали провокативним ініціативам БЮТ. "Але те, що трапилося сьогодні, – це самопрезентація Луценка як сателіта БЮТ", - вважає Кріль.

На його думку, подібні заяви з боку Луценка говорять ще й про спробу підвищити свій рейтинг перед виборами у столиці.

"Оскільки рейтинг політичної сили Юрія Луценка в Києві знаходиться в межах соціологічної похибки, він прагне стати героєм бодай якогось скандалу, щоб привернути до себе увагу", - зауважив депутат.

Як відомо, у понеділок Луценко звинуватив главу секретаріату президента Віктора Балогу в спробах розвалу демократичної коаліції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News