Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк: На всіх розпорядженнях із ФДМ - тільки підпис прем'єра

Вівторок, 13 травня 2008, 08:38

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко відкрито порушує принцип колегіальної роботи Кабінету міністрів, самостійно підписуючи документи і розпорядження, що стосуються Фонду держмайна.

Про це голова ФДМ Валентина Семенюк-Самсоненко сказала в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV у понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Кабінет міністрів – це колегіальний орган, і рішення повинні приймати колегіально. А на всіх розпорядженнях щодо ФДМ стоїть тільки підпис прем'єра", - заявила Семенюк.

"Судові процеси проти Фонду теж веде депутат із блоку БЮТ, 169 номер списку блоку Тимошенко – замість представника Мін'юсту, або представника секретаріату КМ. Це означає, що прем'єр не довіряє міністру юстиції, який уже не раз давав принципову оцінку неправовим діям прем'єра в питанні захоплення Фонду і кадрової політики Юлії Тимошенко", - підкреслила вона.

На її думку, Кабміном керує одноосібно прем'єр-міністр, про коаліцію не йдеться.

Крім того, Семенюк заявила, що "голова Фонду держмайна виконує Конституцію, закони, розпорядження і постанови уряду, укази президента, але не особисті розпорядження Юлії Тимошенко".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...