БЮТ боїться, що НУ-НС його "кине", а НУ-НС – що його?

Вівторок, 13 травня 2008, 09:45

Чи буде фракція БЮТ блокувати трибуну парламенту у вівторок, вирішиться на засіданні фракції безпосередньо перед початком роботи Верховної Ради.

Такою інформацією володіє газета "Дело".

Як відомо, раніше члени БЮТ пообіцяли заблокувати трибуну парламенту, якщо до порядку денного не будуть включені кадрові питання – насамперед, призначення главою Фонду держмайна Андрія Портнова.

"У нас одне питання – Фонд держмайна, - підтвердив "Дело" бютівець Сергій Терьохін. - Ми в патовій ситуації".

У понеділок члени коаліції намагалися узгодити свої дії на зборах коаліції, що відбулися після засідання погоджувальної ради.

На противагу вимогам БЮТ члени "НУ-НС" наполягали на розгляді питання про внесення змін у закон про Кабінет міністрів. Найбільш різкі заяви звучали з вуст "бютівця" Андрія Шкіля та "нашоукраїнця" В'ячеслава Кириленка.

Оскільки засідання зайшло в глухий кут, депутати заговорили про необхідність зустрічі з прем'єром Юлією Тимошенко й президентом Віктором Ющенком перед початком засідання Верховної Ради, на якому очікується заслухати послання президента.

Як зазначає газета, депутати з опозиційних фракцій дивуються, чому для коаліції такий важливий порядок голосування.

"Напевно, БЮТ боїться, що їх "кине" "НУ-НС", а "НУ-НС" боїться "кидалова" БЮТ", - припустив депутат від Партії регіонів Анатолій Кінах.

Депутати від коаліції на умовах анонімності підтверджують допущення "регіонала", пише "Дело".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування