Кличко не буде секретарем Турчинова

Вівторок, 13 травня 2008, 15:39

В блоці Віталія Кличка впевнені, що на виборах мера Києва можу перемогти лише два кандидати – Віталій Кличко або Леонід Черновецький.

Так у блоці прокоментували пропозицію прем’єра Юлії Тимошенко до Кличка стати секретарем Київради у разі перемоги Олександра Турчинова на виборах мера Києва, повідомляє прес-служба.

"Блок Віталія Кличка нагадує про домовленості, яких було досягнуто ще у березні. Їхня суть проста – мером стає той, кого підтримає абсолютна більшість киян, а секретарем Київради – представник політичної сили, що набере найбільшу кількість голосів на виборах до столичного парламенту", - йдеться в коментарі.

Водночас блок Кличка наголошує на тому, що БЮТ "був, є і залишатиметься стратегічним партнером, із яким наша політична сила пов'язує не лише проведення реформ у Києві, а й якісне відродження України".

"Водночас Блок Віталія Кличка закликає політичних однодумців скерувати всю свою силу, розум та енергію на боротьбу із Леонідом Черновецьким та його оточенням", - зазначається в повідомленні.

"Адже саме від консолідації всіх демократичних сил залежить, що буде з Києвом – або він очиститься та отримає шанс стати справжньою європейською столицею, або й надалі залишатиметься майданчиком для збагачення купки ділків у галузі земле відводів", - сказано в коментарі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування