Кличку-меру допомагатимуть з Нью-Йорка

Вівторок, 13 травня 2008, 19:42

Екс-мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані заявляє про наміри надавати підтримку відомому українському боксеру, депутату Київради Віталію Кличку у випадку обрання його мером Києва.

"Я всіляко буду допомагати йому", - сказав він у вівторок у Києві на форумі "Інвестиції в майбутнє", передає "Інтерфакс-Україна".

Джуліані зазначив, що Київ має потенціал для того, щоб стати одним з центральних міст Східної Європи. Для цього, за його словами, необхідно встановити прозорі, справедливі і чесні правила для розвитку бізнесу.

Він особливо підкреслив необхідність боротьби з корупцією для забезпечення безпеки бізнесу.

Екс-мер Нью-Йорка також зазначив, що Кличко є одним з найвідоміших українців у світі.

При цьому він навів приклад, коли люди, що не мали відношення до політики, стали успішними в цій сфері - це його послідовник мер Нью-Йорка Майкл Блумберг і актор, що став губернатором Каліфорнії, Арнольд Шварценеггер.

Джуліані висловив упевненість, що Кличко приведе із собою нову групу людей, що зацікавлені в розвитку Києва.

У свою чергу Кличко зазначив, що Київ зіштовхується з багатьма проблемами, для рішення яких необхідно використовувати прогресивний досвід інших міст світу.

"Я б дуже хотів, щоб поняття "український стандарт" було нарівні з європейськими, американським стандартами", - відзначив він.

"Досвід Рудольфа Джуліані є безцінним в умовах Києва, і нам не слід винаходити щось нове", - підкреслив Кличко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News