Суд захистив людей Кличка від "агонії" у лавах Черновецького

Середа, 14 травня 2008, 09:52

Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправними дії заступника голови Київської міськдержадміністрації Віталія Журавського.

Про це повідомили в прес-службі Блоку Кличка, інформує "Обком" із посиланням на УНІАН.

За інформацією прес-служби, "колегія суддів під головуванням судді Блажівської визнала дії Журавського такими, що порушують закон про вибори в частині поширення 5 травня 2008 року на прес-конференції свідомо недостовірних даних про кандидатів у депутати від Блоку Кличка щодо їхньої причетності до горе-забудовників і дерибану землі в місті Києві".

Позов до суду подали кандидати в депутати від Блоку Кличка В. Карпунцов і М. Горба.

Блок Віталія Кличка зазначає, що суд звернув особливу увагу на те, що Журавський не мав права робити заяви про факти, що є неправдивими, тобто намагався принизити Блок у очах громадян.

Чинна міська влада опускається до відвертого використання неправди в спілкуванні з киянами для того, щоб дискредитувати своїх опонентів. Тому подібні дії команди нинішнього мера Києва Леоніда Черновецького "інакше як агонією перед неминучою поразкою назвати не можна", переконані в Блоці Кличка.

Як повідомлялося, 5 травня на прес-конференції заступник голови КМДА і член першої десятки виборчого списку Блоку Леоніда Черновецького Журавський заявив, що перевибори мера Києва і депутатів Київради проводяться через те, що чинна влада Києва не дозволяє вести незаконне будівництво в столиці.

Зокрема, він заявив: "Під загрозою опинилася втрата мільярдних прибутків – я хотів би це підкреслити. І ці забудовники прийняли рішення – не делегувати своїх представників у політичні сили і блоки, що сьогодні воюють за місця в Київраді, а самим туди ввійти".

"І між ними немає ніякої різниці – чи входять вони в БЮТ, НУ-НС чи в Блок Кличка. Ідеологія дуже проста – одержати наддоходи", - відзначив заступник голови КМДА.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування