Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ЄЦ": Луценко став спікером "незручних думок" БЮТ

Середа, 14 травня 2008, 09:58

Народний депутат, член президії партії "Єдиний Центр" Михайло Полянчич вважає, що лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко став спікером "незручних думок" БЮТ.

Про це повідомляє прес-служба "Єдиного Центру".

"Пропозиція Луценка обміняти відставку глави секретаріату президента Віктора Балоги на згортання БЮТ своїх конституційних ініціатив свідчить про те, що він став черговим спікером "незручних думок" БЮТ у середовищі НУНС, так само, як у Партії регіонів таким прибютівським спікером є Нестор Шуфрич", - сказав Полянчич.

Він нагадав, що менше року тому, а саме у липні 2007 року, Луценко вважав, що Балога може претендувати на посаду голови уряду у разі перемоги опозиційних сил на дострокових парламентських виборах 30 вересня 2007 року.

"Ще тоді, не будучи ні народним депутатом, ні міністром, Луценко висловлював цілковиту підтримку Балозі, і про Віктора Івановича говорив, що "це та людина, яка зорганізувала команду для зупинення наступу реакції", - зауважив Полянчич.

На думку депутата групи "Єдиний центр", обраного в парламент за списком "НУ-НС", із того часу змінилося тільки одне – сам Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування