Депутат БЮТ скаржиться на параною і парадоксального Ющенка

Середа, 14 травня 2008, 12:23

Депутат БЮТ Сергій Терьохін спростовує інформацію про відсутність урядових антиінфляційних проектів у Раді.

Про це він заявив журналістам.

За його словами, усі необхідні законопроекти зареєстровані і готові до розгляду.

Також Терьохін розповів, що у вівторок у нього відбулася, "м’яко кажучи, сутичка" з секретаріатом Ради, який "не хотів множити законопроекти і роздавати їх хоча б по одному екземпляру на фракцію".

Окрім цього, за словами Терьохіна, один з документів про обмеження торгівельних надбавок на неконкурентних ринках "з невідомих причин не був внесений на розгляд ВР Арсенієм Яценюком".

"Тому я не знаю, звідкіля ці звинувачення. Уряд, до речі, подав великий митний тариф 7 числа. Сьогодні вже 14. Ви думаєте, він хоча б розмножений і розданий? Ні. Тому тут є деяка параноя. Знаєте, таке відчуття, що це робиться навмисно, для того, щоб президент вчора вийшов на телебачення і говорив парадоксальні речі. Зокрема, про те, що уряд має боротися з інфляцією, прийнявши зміни до бюджету", - зазначив депутат.

"І коли він говорив про зміни до бюджету, він сказав, що боротьба з інфляцією полягатиме у збільшенні соціальних виплат, і в тому, щоб підняти ціни на газ власного видобутку до рівня світових цін. Зрозуміло, що все це є гра", - поскаржився Терьохін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування