Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович як Фігаро: і в Раді "засвітився", і на батьківщині

Середа, 14 травня 2008, 13:28

Лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді Віктор Янукович, згідно з даними реєстрації депутатів, був присутній у середу вранці на засіданні парламенту в Києві, тоді як відомо, що він перебуває з візитом у Єнакієвому (Донецька область).

У реєстраційній таблиці депутатів, розміщеній на сайті Верховної Ради, навпроти прізвища лідера фракції Партії регіонів стоїть позначка "присутній", повідомляє "Остров".

Водночас, Янукович у середу здійснює одноденний візит у Єнакієве (Донецька область), де бере участь у богослужінні у Свято-Георгієвському храмі, а також планує відвідати могили своїх батьків і покласти квіти до пам'ятника льотчику-космонавту СРСР Георгію Береговому.

Як повідомляє кореспондент "Острова" з Єнакієвого, разом із Віктором Федоровичем Януковичем у Донецьку область прилетів народний депутат Віктор Вікторович Янукович, який у той же час, згідно з даними сайту Верховної Ради, також був присутній вранці в парламенті, де о 10:00 мало розпочатися засідання.

Повний список депутатів, які зареєструвалися на засіданні Верховної Ради 14 травня, можна подивитися на сайті ВР.

Як відомо, депутат може голосувати за законопроекти тільки особисто, що передбачає його присутність у залі засідань парламенту. Це закріплено рішенням Конституційного Суду, що тлумачить відповідні положення Конституції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...