БЮТ візьметься за суддів, які заважають Портнову

Середа, 14 травня 2008, 14:14

БЮТ звернеться до Вищої ради юстиції з вимогою усунути від виконання обов'язків голову Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області, а також суддю цього суду, який прийняв ухвалу про скасування продажу акцій "Полтаваобленерго".

Про це заявив член фракції БЮТ, заступник голови спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації Валерій Писаренко, повідомляє УНІАН.

За його інформацією, аналогічну заяву БЮТ також спрямує і в Генпрокуратуру.

Депутат зазначив, що відповідно до інформації, якою він володіє, під час розгляду в суді цієї справи і прийняття ухвали було порушено чинне законодавство.

"Надалі ми ретельно відстежуватимемо подібні спроби за допомогою судів заблокувати здійснення приватизації та на них адекватно реагуватимемо", - сказав Писаренко.

За його словами, у нього є інформація про підготовку аналогічних судових заборон щодо інших об'єктів, які приватизовують.

"На всі подібні спроби ми відповідним чином прореагуємо, одній такій спробі ми вже запобігли", - сказав депутат.

Писаренко також зазначив, що БЮТ може піти на оприлюднення перед широкою громадськістю прізвищ суддів, які ухвалюють такі заборони на приватизацію і таким чином гальмують здійснення соціальних виплат.

"Розмістимо прізвище судді на біл-борді, хай люди знають, через кого вони не одержать свої пенсії та зарплати", - сказав депутат.

Як відомо, 13 травня Світловодський міський районний суд Кіровоградської області своєю ухвалою заборонив Українській міжбанківській валютній біржі продаж 14 травня міноритарного пакету акцій "Полтаваобленерго".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News