Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко практично визнав перемогу Черновецького

Середа, 14 травня 2008, 15:39

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко негативно оцінює хід виборчої кампанії в Києві, відзначаючи непідготовленість демократичних сил.

"Хід київської виборчої кампанії оцінюю погано. У силу того, що демократи виявилися не готовими до відповідальних дій на цих виборах", - сказав Луценко в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, за його словами, не ухвалено закон про вибори в два тури.

"Хочу підкреслити, що "Народна самооборона" пропонувала два тури виборів не під Київ, не проти Черновецького, а для всіх міст обласного підпорядкування", - сказав Луценко.

"На мій погляд, якщо ми президента обираємо в два тури, щоб не помилитися й обрати всенародного лідера, точно так само, у тримільйонному місті, мабуть, щоб уникнути будь-яких помилок, не шкода провести вибори в два тури й одержати всекиївського голову. До цього демократи не були готові", - додав він.

Крім того, за словами Луценка, демсили не були готові до узгоджених дій щодо формування блоків.

"Вони не були готові до втихомирення своїх особистих амбіцій у висуванні єдиного кандидата, не були готові зупинити амбітні, а іноді продажні проекти самозакоханих політиканів з демократичного середовища, які прикрасили все місто своїми портретами", підкреслив лідер "Народної самооборони".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування