Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-мер Нью-Йорка дав поради майбутньому Черновецькому

Середа, 14 травня 2008, 16:01

Екс-мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані радить майбутньому меру Києва перш, ніж приступати до реформ, розробити детальний план розвитку міста.

Про це він розповів на брифінгу після відкриття пам'ятника авіаконструктору Ігорю Сікорському на території Київського політехнічного інституту, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я можу порадити кожному, хто хоче стати мером, особливо людині, що хотіла бути мером Києва, в першу чергу мати план. Розробити цей план потрібно заздалегідь для того, щоб поставити собі мету, яку потрібно досягти", - сказав Джуліані.

"Першим пріоритетом у діяльності майбутнього мера повинна бути боротьба з корупцією", - додав він.

"Якщо говорити про те, що може зробити мер для розвитку міста, це в першу чергу, порятунок від корупції. Тому що це буде великим внеском у розвиток інвестиційного клімату міста", - підкреслив Джуліані.

Серед інших проблем, з якими, на думку екс-мера Нью-Йорка, необхідно боротися, - це затори. Він підкреслив, що це проблема для всіх мегаполісів.

Ще одним напрямком розвитку міста Джуліані називає поліпшення інфраструктури, що також має бути прописано, на його думку, у плані розвитку міста.

"Але саме економічна частина питання повинна бути серцевиною подальшого розвитку. Правильно розроблений план і правильне до нього відношення - це гарна відправна точка", - резюмував екс-мер Нью-Йорка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування