Шуфрич питає, чому Ющенку не вдалося проігнорувати БЮТ

Середа, 14 травня 2008, 16:26

Член фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич висловлює здивування тим, що зустріч у президента Віктора Ющенка "пройшла в такому широкому складі".

"Конфлікт не між коаліцією та опозицією, а всередині самої коаліції, і розбиратися вони повинні між собою", - цитує слова депутата УНІАН.

Шуфрич зауважив, що "Партія регіонів ухвалила рішення про те, що блокуватиме трибуну Верховної Ради, якщо розглядатимуться питання про суддів Конституційного Суду, членів Вищої ради юстиції і спробу прийняти пропозицію про дострокові вибори в Харкові".

"Мені невідомо про інші рішення Партії регіонів, які призвели б до організації блокування Верховної Ради Партією регіонів", - додав він.

З іншого боку, зазначив Шуфрич, "блокування трибуни - крайній метод політичного тиску".

"І Партія регіонів вдавалася до нього тільки тоді, коли відчувала реальну загрозу для національних інтересів країни або бачила спробу явно неконституційних дій", - наголосив депутат.

"Це стосується і питань, пов'язаних із втягненням України в НАТО через ПДЧ, це і питання, пов'язані з тим таки Харковом", - пояснив він.

"Чому сьогодні БЮТ вдався до цього крайнього засобу відстоювання своєї позиції, - це питання треба поставити в першу чергу представникам коаліції. І, на мій погляд, їм спочатку треба розібратися між собою, а потім втягувати нас в свої розборки", - зазначив депутат.

Крім того, Шуфрич звернув увагу на "доволі дивно-знущальну пропозицію Ющенка Яценюку, а саме: щоб той працював, не звертаючи уваги на блокування з боку БЮТ".

"Чомусь учора у Ющенка так не вийшло. І він дуже навіть не зміг проігнорувати блокування БЮТ під час своєї, якщо не помиляюся, четвертої спроби звернутися до нації, не кажучи вже про те, а чи потрібне нації взагалі звернення такого президента", - сказав депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News