Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко лякає провокаціями і зривом виборів

Середа, 14 травня 2008, 17:00

Міліція побоюється грубих провокацій напередодні виборів у Києві, але готова захищати правопорядок і законодавство.

Про це заявив в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Ми побоюємося того, що, як завжди, в останні тижні виборчого процесу будуть грубі провокації", - сказав він.

У цьому контексті Луценко підкреслив, що напередодні і під час проведення виборів у Києві буде введене посилене несення служби міліціонерами.

"Я спокійний за київський гарнізон з погляду їхньої аполітичності і готовності припинити провокації, з якого б боку вони не чинилися, і не рекомендував би політикам бавитися", - заявив Луценко.

"Я не пощаджу нікого з них, з якої би політичної сили вони не були б, якщо вони поставлять на карту власного успіху спокійне життя столиці", - додав він.

Крім того, Луценко не виключає можливості зриву роботи виборчих комісій на виборах у Києві.

"Головна загроза - щоб результати виборів порахували, тому що комісії (за їхнім складом) на межі функціонування. І я вважаю це головним побоюванням - політичне втручання в підведення підсумків виборів", - сказав він.

За його словами, можливі фальсифікації успіху не принесуть, і будуть мати "мінімальний ефект".

"Я боюся тільки одного - зриву роботи комісії, що може внести істотні корективи, - партія відкликає своїх представників, вони просто не приходять, не мають кворуму і не працюють, і тоді ця дільниця не працює. Відповідно до законодавства, якщо одна дільниця працює, то це і буде результат виборів. Така спокуса зараз бродить по виборчих штабах. Я це чую", - підкреслив Луценко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування