Герман: тепер у Тимошенко "в усьому винний" не Янукович, а Ющенко

Середа, 14 травня 2008, 17:06

Член фракції Партії регіонів Ганна Герман висловила думку про те, що у прем'єр-міністра Юлії Тимошенко замість лідера Партії регіонів Віктора Януковича "винним" став президент Віктор Ющенко.

Про це вона сказала у коментарі фонду регіональних ініціатив "Гарт", головою якого є Ігор Кріль.

"Якщо люди справді думають про державу і державні інтереси, то вони виходять у своїх вчинках і заявах не з особистих амбіцій, а власне з державного інтересу", – зазначила депутат.

На переконання Герман, той, хто сьогодні поставить свої інтереси та амбіції вище та буде демонструвати свої образи, претензії та вузькопартійні цілі, програє.

"Люди прекрасно стали розбиратися у політиці, вони все бачать. Вони бачать весь цей театр, те, як спритно видається бажане за дійсне", - сказала депутат.

Вона також вважає несправедливою заяву Тимошенко щодо бездіяльності парламенту: "Заявити, що за 4 місяці роботи депутати нічого не зробили, не ухвалили жодного закону, законопроекту, поданого урядом, означає образити весь депутатський корпус".

"Юлія Володимирівна це успішно зробила, але нам уже не звикати", – додала депутат.

За словами Герман, Тимошенко завжди намагається знайти собі ворога: "Хтось мусить бути винним, що вона не спромоглася належним чином керувати економікою".

"Раніше у неї в усьому був винен Янукович, тепер винен президент та й парламент на додачу", – зазначила депутат.

Разом з тим вона додала, що народ робить висновки про політика не з його заяв, а з реальних вчинків та результатів праці.

"А цей результат очевидний – Україна, котру завжди називали "житницею" Європи, має хліб дорожчий у 2-3 рази, ніж у країнах ЄС. Це лише один аргумент, але він, на мою думку, такий красномовний, що більше жодних заяв не потрібно", – констатувала депутат.

Герман переконана, що виправити ситуацію може згуртування прагматичних, відповідальних сил у суспільстві та політиці і пропонує негайно затвердити у парламенті та почати реалізовувати антикризову програму.

"На всій цій історії повинна бути поставлена крапка. Якщо ми будемо затягувати процес, то з кожним днем Україні це обходитиметься все дорожче і дорожче, тому не варто так марнувати час і державний ресурс", – додала вона.

Як відомо, Ігор Кріль також є лідером партії "Єдиний центр".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування