Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" відхрестилися від "брудних обійм" Тимошенко

Середа, 14 травня 2008, 19:23

Партія регіонів категорично відкидає можливість винесення до парламенту спільного з Блоком Юлії Тимошенко варіанту змін Конституції України.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Інна Богословська, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я уповноважена від імені президії партії, членом якої я є, заявити - ні про який спільний проект Конституції Партії Регіонів і БЮТ і мови йти не може", - заявила вона в середу в Києві.

Богословська підкреслила, що Партія регіонів ще на етапі виборів 2007 року пред'явила свій варіант Конституції.

За її словами, протягом тижня, після внесення певних коректив, Партія регіонів має намір представити свій варіант нової Конституції.

"Зовсім очевидно, що спекуляції навколо цього (ухвалення спільного проекту Конституції БЮТ і Партії регіонів) використовувалися Юлією Тимошенко для того, щоб показувати президенту, що якщо вони не знайдуть компромісу, то вона впаде в обійми Партії регіонів", - заявила Богословська.

"Такі брудні обійми Партії регіонів пропонувалися неодноразово, і ми на них не погоджувалися", - додала депутат.

Богословська вважає, що в остаточному результаті буде три варіанти Конституції: президентський, БЮТівський і Партії регіонів.

За її словами, ці 3 варіанти будуть різними, але для ухвалення нового варіанту Основного закону необхідно шукати компромісний.

Богословська також заявила, що Партія регіонів не має наміру йти на дострокові парламентські вибори до ухвалення нового варіанту Конституції.

За її словами, Партія регіонів вважає, що нові вибори необхідно проводити за відкритими партійними списками.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування