Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не почула у Ющенка нічого конкретного

Середа, 14 травня 2008, 19:53

Прем’єр Юлія Тимошенко сподівається, що в четвер парламент проголосує за антиінфляційні закони, як того вимагає уряд.

Про це вона заявила на брифінгу у середу, коментуючи нараду за участі президента.

"Відбулася загальна розмова без чіткого підведення підсумків. Але із усіх виступів я зрозуміла, що завтра до порядку денного ми поставимо 4 питання – 3 антиінфляційних законів і питання щодо зняття керівництва Фонду держмайна, яке заплямувало себе корупцією", - сказала Тимошенко.

За її словами, вона сподівається на підтримку цих рішень не тільки збоку демократичної коаліції, але й збоку інших фракцій.

На питання щодо дій БЮТ у разі, якщо ці питання не будуть поставлені до порядку денного, Тимошенко пообіцяла зібрати збори коаліції для розробки подальших кроків.

Вона також повідомила, що "президентське запрошення на зустріч було передано через Арсенія Яценюка".

"Наскільки я зрозуміла від голови Верховної Ради, планувалася зустріч президента і прем’єр-міністра, але коли я прийшла, то побачила представників всіх політичних сил, секретаря РНБО і деяких функціонерів секретаріату президента", - сказала Тимошенко.

"Багато було проговорено, але я не можу сказати, що ми домовились до якогось варіанту", додала вона.

Тимошенко також підтримала ініціативи, озвучені віце-прем’єром Іваном Васюником. "Ним була озвучена програма про відновлення співпраці в межах коаліції. І ми сподіваємося, що алгоритм, який зачитав Васюник, буде втілений в життя", - сказала вона.

Тимошенко також повідомила, що на нараді у президента не обговорювалося питання змін до Конституції.

"Наскільки я знаю, і політичні сили, і президент, і його представники вважають, що конституційні зміни на часі, і робитися вони повинні у Верховній Раді", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування