Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Правоохоронців просять перевірити плани по зриву виборів мера

Середа, 14 травня 2008, 21:49

Комітет виборців України висловлює занепокоєння інформацією про плани та сценарії різних політичних сил щодо зриву виборів у Києві або фальсифікацій їх результатів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби КВУ, повідомляє УНІАН.

"У ЗМІ з’явилася інформація про блокування роботи виборчих комісій, підкуп виборців та інші зловживання. Подібну інформацію КВУ отримує також від членів дільничних комісій та виборців", - зазначають у Комітеті.

Зважаючи на це, йдеться в повідомленні, 14 травня 2008 року КВУ звернувся з відкритим листом до Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, генерального прокурора Олександра Медведька, в. о. голови СБУ Валентина Наливайченка, у якому закликав правоохоронців ініціювати проведення спеціального фахового розслідування щодо зазначених фактів та взяти під особистий контроль ситуацію з київськими виборами.

"Проведення виборів у столиці України – місті Києві – має виключно важливе значення для виборців міста, а також для збереження конституційного ладу та порядку в державі, розвитку демократичних інституцій та міжнародної репутації України. Вибори мають відбутися на високому організаційному рівні, відповідно до українського законодавства, без незаконного втручання в хід виборів, без провокацій та зривів", - сказано у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...