Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" лякають Тимошенко народом, який от-от "вигострить сокиру"

Четвер, 15 травня 2008, 12:25

Партія регіонів закликає негайно внести до парламенту зміни до закону про державний бюджет, розробити антикризову програму і приступити до її реалізації.

"Нині, коли всі світові газети пишуть про кінець помаранчевої коаліції, коли про це говорять навіть учні у школі, президент та прем'єр запевняють – коаліція існує і її ніхто не зруйнує", - йдеться у заяві партії.

"Заклинання "не дозволимо зруйнувати демократичну коаліцію", на жаль, не допомагають долати глибоку політичну та економічну кризу, в яку привела країну нинішня влада", - йдеться у заяві.

У Партії регіонів зазначають, що "на жаль, ці психо-терапевтичні сеанси не допомагають ані знизити ціни, ані призупинити інфляцію".

"Люди слухають про те, що "не дозволю зруйнувати коаліцію" (слухають і з вуст президента, і з вуст прем'єра) і згадують старе східне прислів'я – скільки не повторюй слово "халва" – в роті солодко не стане", - додають у партії.

Партія регіонів наполягає, що "керівники держави повинні вийти з віртуального світу і в своїх діях керуватися життєвими реаліями".

"Треба негайно, вже сьогодні, вносити в парламент бюджет. Необхідно розробити антикризову програму і приступати до її реалізації", - пропонують у Партії регіонів.

"Треба розпочинати нарешті втілювати в життя комплекс антиінфляційних заходів, про які уряд лише говорить, і яких досі ніхто в очі не бачив", - додають у партії.

За словами Партії регіонів, "треба негайно розглядати ситуацію в державі на розширеному засіданні РНБО з участю представників громадськості та місцевих властей".

"Замість займатися малозначущими, другорядними питаннями, РНБО має виробити стратегію подолання наслідків внутрікоаліційного конфлікту, що призвів до загального зубожіння людей і зниження рівня життя усіх громадян України", - заявляють у партії.

"Це треба робити вже. Поки народ справді ще може терпіти і ще не "вигострив сокиру", як казав великий Кобзар. Україна справді у небезпеці. І її треба негайно рятувати", - додають у Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...