Луценко не буде судитися з Черновецьким, але дасть гроші тому, хто його здасть?

Четвер, 15 травня 2008, 13:53

Глава МВС Юрій Луценко обіцяє кожному киянинові, який установить центр підкупу виборців, по 500 грн. як винагороду.

"Усім киянам - 500 грн. за встановлення центра, де платять гроші (мова йде про підкуп виборців)", - сказав Луценко в четвер на прес-конференції, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він звернувся до усіх, хто має таку інформацію, звертатися до співробітників міліції за одержанням винагороди.

Глава МВС також повідомив, що міліція одержала від нього вказівку діяти "особливо ретельно" при одержанні інформації про підкуп виборців. "Сьогодні я дав чітку вказівку максимально націлити особовий склад міліції на фіксацію дачі коштів громадянам", - відзначив він.

Луценко нагадав, що за організацію так званих "каруселей" передбачається кримінальна відповідальність.

Лідер "Народної самооборони" заявляє, що не збирається вплутуватися в судові позови після виборів у Київраду, незважаючи на їхній результат.

"Ніяких судових позовів, ніякого зриву виборів я не планую... Я особисто не збираюся вплутуватися в процес визнання або не визнання результатів виборів", - сказав він.

Луценко також заявляє про свою готовність до дебатів з нинішнім київським міським головою Леонідом Черновецьким у рамках виборчої кампанії в столиці.

"Я особисто готовий зустрітися з ним (Черновецьким), наприклад, у телеефірі, провести йому роз'яснювальну роботу і дебати... Якщо він відповідальна людина - я готовий до дебатів з ним", - сказав Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування