У Януковича побачили, як Тимошенко намагається підкупити киян

Четвер, 15 травня 2008, 13:55

Заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що уряд намагається прискорити приватизацію держпідприємств, зокрема, для виділення коштів на підкуп київських виборців.

Так він прокоментував відмову Партії регіонів голосувати за зміну керівництва Фонду держмайна.

За словами Єфремова, Партія регіонів не погоджується з намірами БЮТ "отримати доступ до ФДМ і продати низку підприємств, і передусім, Одеський припортовий завод, для того, щоб вирішити свої політичні питання".

"Вчора на засіданні Кабміну, коли було прийнято рішення про виділення додаткових 1 мільярда 600 мільйонів місту Києва і спрямувати ці кошти фактично на політичний підкуп виборців від фракції БЮТ, доводить, що це так", - сказав він.

"Ситуація прискорюється, тому що часу до виборів залишилося небагато, і вони хочуть здійснити цей підкуп, з чим ми категорично не можемо погодитись", - додав Єфремов.

Він також сказав, що урядові документи щодо приватизації держпідприємств виглядають недоопрацьованими, і Партія регіонів також не може з ними погодитись.

Крім цього, Єфремов висловив думку, що столичні вибори "також накладають свій відбиток на ситуацію в парламенті".

"Тому, скоріше за все, завтра також не вдасться досягти домовленостей представникам білшості", - сказав він, додавши, що переговори можуть затягнутися до дня виборів мера Києва, 25 травня.

Як відомо, у середу уряд ухвалив програму забезпечення виконання у 2008 році Києвом функцій столиці, згідно з якою передбачено виділення для Києва з держбюджету 1 мільярда 696 гривень, з яких 1 мільярд 340 мільйонів передбачається спрямувати на соціальні потреби столиці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...