Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов усе ще сподівається, що хтось зніметься на його користь

Четвер, 15 травня 2008, 14:44

Перший віце-прем'єр-міністр, кандидат у мери Києва Олександр Турчинов вважає помилкою, що блоки Миколи Катеринчука, Олександра Омельченка і "Наша Україна – Народна Самооборона" не об'єдналися в один список на виборах у Київську міську раду.

Про це він сказав журналістам на брифінгу, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Сьогодні є три списки представників цього блоку (НУНС): Омельченко веде свою команду, Катеринчук, член "Нашої України – Народної Самооборони" і Юрій Луценко також офіційно ведуть свою команду від НУНС. Тобто, мені здається, що саме наші союзники повинні об'єднати зусилля. У результаті вони просто розпорошують голоси демократичних сил", – сказав він.

Крім того, кандидат у мери Києва не виключає можливості домовитися про єдиного кандидата від демократичних сил до 19 травня.

"Ми готові домовлятися з ким завгодно, і ми не виключаємо, що це було б більш розумним зробити не пізніше, ніж протягом цього тижня", – відзначив він.

Турчинов також заявляє про спробу зриву виборів територіальною виборчою комісією.

"Дотепер не передані до друку бюлетені для голосування, хоча повинні були бути передані в понеділок. Ми змушені вже звертатися в суд для того, щоб змусити теркомисію, яка цілком контролюється київською владою, щоб вони все-таки почали друк бюлетенів, тому що є підстави говорити, що вони пробують зірвати вибори", – сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування