Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Портнов уже підпустив трьох покупців до Одеського припортового

Четвер, 15 травня 2008, 15:05

На сьогодні три компанії пройшли кваліфікаційний відбір і допущені до участі в приватизаційному конкурсі з продажу 99,52% пакета акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

Про це повідомив призначений урядом на посаду в.о. голови Фонду державного майна Андрій Портнов, інформує "Обком" із посиланням на УНІАН.

За інформацією Портнова, одна з допущених до участі в конкурсі компаній російська, друга – естонська, третя – українська. При цьому він не уточнив назви компаній.

Усього, за словами Портнова, заявки на участь у конкурсі по ОПЗ подали чотири компанії, однак заставу внесли лише три з них.

Він також зазначив, що конкурс із використанням відкритої пропозиції ціни, як і було оголошено раніше, буде проведений 20 травня у Кабінеті міністрів.

За словами Портнова, "активний інтерес інвесторів до Одеського припортового заводу ще раз підтверджує, що Україна сьогодні продовжує залишатися інвестиційно привабливою державою".

Як повідомлялося, 11 лютого цього року Кабмін затвердив умови проведення конкурсу з продажу акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

Фонд держмайна 20 лютого оголосив конкурс із використанням відкритої пропозиції ціни за принципом аукціону з продажу 99,52% пакета акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

Стартова ціна пакета, що виставлявся на конкурс, – 3 млрд. грн. Дата проведення конкурсу – 20 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування