Янукович почув про радість, що Ющенко і Тимошенко вже не цілуються

Четвер, 15 травня 2008, 15:07

Лідер партії Віктор Янукович переконаний у недоцільності проведення дострокових виборів до Верховної Ради.

Про це він заявив, відкриваючи засідання опозиційного уряду.

"Дострокові вибори у Верховну Раду, кому вони потрібні? Що від цього буде мати країна? Сьогодні треба думати не про вибори, не про рейтинги окремих політичних сил, а треба думати як рятувати країну, як будувати економіку", - зазначив Янукович.

Він також вчергове наголосив на незаконності виборів в Києві, назвавши їх метою "намагання захопити цей стратегічний плацдарм для майбутніх виборів президента".

За словами Януковича, вже суспільство, "навіть люди, які ніколи не цікавилися політикою, розуміють це, а також те, що коаліції демократичних сил у Верховній Раді не існує".

"Я їхав сьогодні вранці на роботу і чув короткі інтерв’ю простих киян. І люди кажуть про те, що все це спектакль, який усім набрид. "Але ми задоволені тим, що вони хоча б перестали цілуватися" (процитував Янукович людей). Чому так, я не знаю", - зазначив Янукович.

Він також зазначив, що для Партії регіонів було несподіванкою блокування трибуни верховної Ради з боку БЮТ.

"Найбільша коаліційна фракція заблокувала роботу верховної ради. Ми знаємо, чому це сталося. І майбутнього у цієї коаліції немає, бо вона побудована на політичних авантюрах і рішенні про дострокові вибори, які відбулися в умовах стабільної економіки і які не задовольнили купку амбітних політиків, що знаходяться сьогодні при владі", - зазначив лідер Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування