Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатори розповіли Тимошенко те, чого вона не знала

Четвер, 15 травня 2008, 15:11

Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Віктор Плакіда вважає, що до червня істотне скорочення інфляції здійснити не вдасться.

Про це він заявив у четвер журналістам на брифінгу в секретаріаті президента, інформує УНІАН.

"Я не думаю, що до початку червня достатньо часу, щоб зробити якісь цифрові зміни щодо інфляції", - заявив Плакіда, коментуючи намір прем`єр-міністра Юлії Тимошенко просити президента звільнити губернаторів областей, в яких за підсумками травня буде найвища інфляція.

Плакіда зазначив, що для боротьби з інфляцією необхідна спільна стратегія дій як губернаторів, так і уряду, президента і Верховної Ради.

У свою чергу, голова Херсонської облдержадміністрації Борис Силенков зазначив, що в ході тригодинного обговорення в Кабміні у середу питання інфляції в областях губернатори висловлювали думку, що якість їхньої роботи не може радикальним чином змінити рівень інфляції.

"Ми розповіли прем`єр-міністру речі, про які вона не знала. Сподобалося їй це чи ні, сподіваюся, буде дано в дорученнях Кабінету міністрів", - заявив Силенков, відповідаючи на запитання, як Тимошенко відреагувала на заяви губернаторів.

Він також підкреслив, що вважає позитивним, що в результаті обговорення цього питання було досягнуто розуміння, що за ситуацію з інфляцією має бути сумісна відповідальність як губернаторів, так і уряду.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування