Ющенко скликає РНБО. І готується говорити про КС

Четвер, 15 травня 2008, 17:32

У п’ятницю, 16 травня, о 12.00 під головуванням президента Віктора Ющенка відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони України.

На засіданні розглядатимуться питання забезпечення розвитку України як морської держави, стану функціонування єдиної державної системи запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру, стану виконання рішень РНБО щодо ситуації в АР Крим, а також розвитку аеропортів України.

Також відбудеться обговорення надання статусу учасника бойових дій громадянам України, які брали участь у міжнародних миротворчих операціях, повідомляє прес-служба президента.

Крім того, у п’ятницю Ющенко виступить із вітальним словом на міжнародній конференції "Конституційний Суд в системі органів державної влади: актуальні проблеми, шляхи їх вирішення".

Участь у заході братимуть представники органів конституційної юрисдикції 15 країн Європи та СНД, Європейського суду з прав людини, представники органів державної влади України, академічних кіл, а також вітчизняні фахівці в галузі конституційного права.

Президент у виступі викладе своє бачення щодо системного оновлення конституційного регулювання суспільних відносин в Україні, утвердження Конституційного Суду України як єдиного органу конституційної юрисдикції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування