Тимошенко виконала вимогу Ющенка з точністю до навпаки

Четвер, 15 травня 2008, 17:55

Державне казначейство України відмовило Валентині Семенюк-Самсоненко в обслуговуванні рахунків Фонду державного майна України.

У зв’язку з цим прем’єр-міністр Юлія Тимошенко дала доручення Міністру фінансів та голові Держказначейства забезпечити своєчасну виплату заробітної плати працівникам ФДМ відповідно до розпорядження в. о. голови Фонду Андрія Портнова, повідомляє прес-служба уряду.

Як відомо, президент Віктор Ющенко у середу попросив уряд забезпечити належне функціонування Фонду держмайна, підписавши відповідний указ.

Відповідно до нього, Кабміну доручено невідкладно підготувати та внести відповідні зміни в держбюджет, а Мінфіну разом із Держказначейством забезпечити невідкладне поновлення бюджетного фінансування та здійснення видатків Фонду "за підписом призначеного відповідно до Конституції голови Фонду державного майна".

ФДМ було доручено опрацювати разом із Нацбанком питання щодо створення скарбниці держави для забезпечення національної безпеки України.

Ющенко також рекомендував Генеральній прокуратурі здійснити перевірку додержання Держказначейством встановленого законом порядку фінансування ФДМ та в разі потреби вжити відповідних заходів реагування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування