Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький не прийшов до Луценка

Четвер, 15 травня 2008, 18:17

Київський міський голова Леонід Черновецький, а також його адвокат не з’явилися у четвер для ознайомлення з протоколом про корупцію до столичного управління по боротьбі з організованою злочинністю.

Співробітники УБОЗу в середу викликали його на 16.00, водночас, як зазначили у прес-службі ГУБОЗ МВС України, надалі міліція діятиме відповідно до чинного законодавства, повідомляє УНІАН.

Зокрема, як наголосив сьогодні на прес-конференції в Києві міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, незалежно від того, з’явиться чи не з’явиться Черновецький для ознайомлення з протоколом, цей документ буде передано на розгляд суду для прийняття відповідного рішення.

У свою чергу, як повідомила речник начальника ГУБОЗ МВС України Олена Мельник, в результаті проведення ГоловКРУ перевірки КМДА та райдержадміністрацій столиці було встановлено факти порушення чинного законодавства, що призвели до незаконного нарахування та виплат надбавок "за високі досягнення у праці" та завищення розміру премій та інших виплат на загальну суму понад 250 тис. грн. окремим головам райдержадміністрацій та їхнім заступникам.

За даним фактом співробітники столичного УБОЗу склали протокол про корупцію з боку голови КМДА Леоніда Черновецького відповідно до порушення вимог закону України про боротьбу з корупцією у зв’язку із наданням незаконних переваг під час підготовки прийняття нормативно-правових актів.

Крім того, вчора співробітники УБОЗу повідомили про складений протокол Черновецького та запропонували ознайомитися з ним, роз’яснивши права особи, що притягується до адмінвідповідальності.

Після того як Черновецький відмовився від запропонованого, йому було вручено офіційний виклик до столичного УБОЗу. Більше того, аналогічні виклики з роз’ясненням прав особи, що притягується до адмінвідповідальності, офіційними листами було направлено Черновецькому за місцем його роботи та проживання

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...