Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУ-НС "у будь-який момент" готовий піти назустріч БЮТ, але після закону про Кабмін

Четвер, 15 травня 2008, 18:22

Заступник голови фракції НУ-НС Роман Зварич заявляє, що варіант порядку денного, який обговорювався на погоджувальній раді у четвер лідерами фракцій парламенту, передбачав завершення, в першу чергу, розгляду законопроекту про Кабмін.

Про це повідомляє прес-служба Блоку.

За словами Зварича, розглянувши цей документ, пропонувалося відразу ж перейти до антиінфляційних законопроектів, на яких наполягає уряд і фракція БЮТ.

"Однак керівництво фракції БЮТ заявило про те, що вони потребують додаткових внутріфраційних консультацій щодо саме такої черговості розгляду питань", - сказав він.

Коментуючи заяви лідера фракції БЮТ Івана Кириленка про те, що розгляд закону про Кабмін - це затягування часу, аби антиінфляційні дії уряду – без спеціально прийнятих законів - і далі лишалися малоефективними, Зварич зауважив, що лідер фракції БЮТ "на жаль, на погоджувальній раді говорить одне, а виходячи в парламентські кулуари до журналістів - трохи інше".

Зварич ще раз підтвердив, що фракція "Наша Україна – Народна Самооборона" "готова у будь-який момент проголосувати за антиінфляційні законопроекти уряду".

"Однак БЮТ продовжує блокувати роботу парламенту, немов не чуючи нас", - наголосив депутат.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування