Суд відсторонив людину Семенюк, щоб не заважала продажу заводу

Четвер, 15 травня 2008, 22:07

Окружний адміністративний суд Києва не допустив представника Фонду держмайна до участі в судовому процесі за позовом уряду до президента про припинення приватизації Одеського припортового заводу.

Про це агентству в четвер заявив представник Кабінету міністрів у судовому процесі Володимир Пилипенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, представник ФДМ діяв за дорученням, підписаним відстороненою урядом від посади глави фонду Валентиною Семенюк-Самсоненко.

"Своє рішення суд мотивував тим, що Валентина Семенюк-Самсоненко відсторонена від виконання обов'язків глави фонду, а її повноваження покладені на першого заступника глави фонду Андрія Портнова", - відзначив він.

Пилипенко підкреслив, що, таким чином, фактично, "ще раз було доведено, що Семенюк-Самсоненко не має права діяти від імені фонду і давати доручення представникам фонду".

Крім того, він повідомив, що звільнені заступники глави ФДМ Анатолій Гриненко і Віктор Петров звернулися з позовом в адміністративний суд, у якому просять визнати їх відсторонення і звільнення з посади незаконним.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування