Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС задовольнить Тимошенко, хоча вона була недружньою

П'ятниця, 16 травня 2008, 12:03

Блок "Наша Україна" пропонує зняти з порядку денного парламенту питання внесення змін до Конституції і утримуватися від розгляду питань, що роз’єднують зал.

Про це заявив з трибуни Ради лідер НУНС В’ячеслав Кириленко.

За його словами, нинішня ситуація в парламенті підтверджує правильність позиції НУНС, що блокування трибуни БЮТом було "безпідставним і непотрібним".

"Всі питання були у порядку денному у понеділок ввечері, і могли розглядатися у вівторок, середу, четвер, а тепер будуть розглядатися всі зараз. Що від цього виграла країна і коаліція, нам невідомо", - зазначив він.

Разом з тим Кириленко пообіцяв працювати "в будь-якому режимі", бо парламент повинен бути "продуктивним органом".

"Ми будемо голосувати сьогодні за умовно антиінфляційний проект, який внесений частиною депутатів. Умовно антиінфляційний, бо боротьба з інфляцією далеко-далеко цими проектами не вичерпується", - заявив лідер НУНС.

Кириленко також засудив блокування БЮТом послання президента, розцінивши його як "свідомий і недружній крок до глави держави і партнерів коаліції".

Лідер НУНС закликав надалі утримуватися від внесення питань, які роз’єднують зал.

"Мені здається, що конституційна дискусія, яка має неофіційне місце в країні, повинна бути переведена в конструктивне професійне русло. Зміни до Конституції – це не розмінна монета для досягнення сьогочасної мети. Ми вважаємо, що цю тему з порядку денного парламенту потрібно зняти взагалі", - запропонував Кириленко.

У свою чергу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко заявив, що готовий вибачитись за блокування роботи ВР, якщо НУ-НС підтримає антиінфляційні закони.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...