"Регіонали" лякають Україну крахом, хаосом і анархією

П'ятниця, 16 травня 2008, 12:28

Партія регіонів заявляє, що дії уряду в соціально-економічній сфері приводять країну до економічної кризи.

Про це з трибуни парламенту заявив депутат від Партії регіонів Микола Азаров.

"Країна наближається до хаосу й анархії. Свідчення тому – не тільки кризові явища в соціально-економічній сфері, але і безперервні конфлікти між президентом і прем'єр-міністром, а також недієздатність правлячої коаліції", - сказав він.

На думку "регіоналів", за 5 місяців роботи уряд Тимошенко "не тільки не зміг установити контроль над соціально-економічними процесами, але й остаточно розгубився перед проблемами, а правляча коаліція не вирішила жодного життєво важливого питання, що стоять перед країною".

"Вони досі не визначилися – чи то за владу в Києві боротися, чи то займатися проблемами в економіці. Унікальна команда вже здолала планку прогнозованого максимуму інфляції за весь 2008 рік і ступила далеко вперед", - сказав Азаров.

"Інфляція, породжена авантюрною політикою, знецінює доходи і заощадження людей – і в гривнях, і в іноземній валюті", - додав він.

При цьому Азаров назвав "нарікання" української влади на загальносвітові тенденції подорожчання життя і важку спадщину минулого року "відверто цинічними" і такими, котрі "відіграють роль димової завіси, якою намагаються приховати безпорадність і непрофесіоналізм Кабінету міністрів".

"Негативні соціально-економічні тенденції підсилюються скороченням темпів зростання реальних доходів громадян. До нас знову повернулася ганебна практика затримки зарплат і пенсій. Ще кілька непродуманих і безграмотних рішень уряду, і крах добробуту мільйонів родин стане неминучим", - сказав Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування