Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ можна подзвонити і розказати, чим підкуповують київських виборців

П'ятниця, 16 травня 2008, 13:05

У Службі безпеки України відновлено роботу "гарячої" телефонної лінії у зв'язку із зверненнями громадян напередодні проведення виборів Київради та мера столиці.

"На телефон довіри СБУ надходять численні звернення громадян про суттєві порушення виборчого законодавства під час підготовки до проведення дострокових виборів депутатів Київради та мера столиці", - повідомляє прес-служба відомства.

Громадяни скаржаться "на проведення тими чи іншими політичними силами агітації з порушенням встановлених вимог, надання виборцям грошових коштів та інших матеріальних благ з метою підкупу та фальсифікації результатів виборів".

Крім того до СБУ надходять звернення від членів Київської міської територіальної виборчої комісії "про непоодинокі погрози фізичної розправи на їхню адресу та спроби перешкоджання роботі комісії".

У зв'язку з цим у СБУ відновлено цілодобову роботу "гарячої лінії": у Головному управлінні СБУ в Києві та Київській області – тел. 226-32-32 та Центральному управлінні СБУ - тел. 256-95-60.

Крім того налагоджено взаємодію з органами прокуратури та іншими правоохоронними органами. Усі виявлені факти правопорушень у встановленому законом порядку документуються та передаються до органів прокуратури за належністю.

СБУ попереджає про неприпустимість порушення вимог чинного законодавства під час проведення виборів, за що передбачено кримінальну відповідальність.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування