Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ кажуть, що бюджет зачепився за Семенюк

П'ятниця, 16 травня 2008, 13:21

Уряд не може внести в парламент зміни до Державного бюджету в умовах заблокованого Фонду державного майна.

Про це сказав у коментарі журналістам у п’ятницю лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

За його словами, БЮТ наполягає на зміні керівництва ФДМ, у той же час йому виставляються "нові умови" щодо внесення перед розглядом цього питання змін до державного бюджету на поточний рік.

"Як можна внести зміни до держбюджету, якщо у нас мінус у 9 мільярдів по приватизації, коли заблокований Фонд державного майна?", - запитав Кириленко.

На запитання про те, що, зокрема, Партія регіонів вимагає лише прописати у змінах до бюджету конкретні шляхи розподілу коштів від приватизації, він сказав, що по цих 9 мільярдах розподіл коштів чітко виписаний, а саме: ці кошти будуть спрямовані "на Євро-2012, субвенції регіонам і капіталовкладення в регіонах на соціальні проекти – і з інших статей брати (кошти) не можна".

"Скажіть: хто тут лукавить? Політична сила, яка програла вибори і навіть не попала в парламент, сьогодні очолює найважливіший державний орган. З чиєю допомогою? Політична сила, яка виграла вибори і взяла на себе повну відповідальність, не має доступу до найбільш відповідального органу. Скажіть: хто в цьому винний?", - запитав лідер БЮТ.

Водночас, він наголосив, що Блок Юлії Тимошенко продовжуватиме консультації з іншими політичними силами щодо цих питань.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...